Strandsro

 

 

En stor altan på baksidan av huset med direkt och underbar utsikt över vättern är den naturliga samlingspunkten vid vistelser i Strandsro.

 

Stugan ligger på en stor tomt med gräsmatta som kan användas för lek, sällskap och solning. Trädgården har sol från morgon till kväll och soluppgången över vattnet är värd att gå upp extra tidigt för att uppleva. På tomten finns även en större bod för förvaring av redskap och ved.

 

Från tomten hörs vågskvalpet eftersom den ligger bara några meter från strandkanten men cirka 30 meter ovan vattnet. Från tomten går en privat trappa ner till vattnet där det finns en helt egen brygga med möjlighet till bad och avkoppling vid vattnet. 

 

 

Stugan har en nedervåning samt en vindsvåning som nås via trappa på utsidan av huset.

 

Nedervåningen är cirka 40 kvadratmeter fördelat på hall, ett sovrum med dubbelsäng, kök, ett sällskapsrum med matplats och öppen spis. samt dusch och urinseparerande toalett. Det finns även förutom torrtoa inomhus ett utedass som kan användas. Soffan som finns kan användas som extra sängplats för kortare person (t ex barn/ungdom)

 

Vindsvåningen är cirka 15 kvadratmeter med snedtak och består av tre enkelsängar.

 

Antal bäddar 2 + 3
Barnsängar 2 resesängar
Barnstolar 2 stycken
Öppen spis Ja
Dusch Ja
Toalett Urinseparerande toalett inomhus + utedass
Kyl/Frys Ja
Spis 3 plattor + ugn
Grill Klotgrill finns
Husdjur Tillåtet

 

 

 

Välkommen till Strandsro med magnifikt läge!